egy új hely

miért kell a blog?

"hátha valakinek örömet okoz, hátha valakit bosszant"

ki Luczifer?

Tulajdonképpen mindenki tudja, nem más ő, mint a sokat akaró kirúgott arkangyal, a világossághozó. Az egyik tény, a másik beváltatlan ígéret. Zuhanás + egy impozáns program elhalasztva. Azt hiszem ez teljesíthető.

kanyar a sugárúton

Luczifer = lucifer, illetve lucifer = Luczifer. Tudom, ne mond, de így a biztos! A változtatás nem azért történt, mintha bármi bajom lett volna a luciferrel. Meg voltam vele elégedve, bevált. De mit lehet tenni, ha a kiscicákat Lucifernek keresztelik és ezt követően a lelkes gazdák a világ összes lehetséges módján regisztrálják a cicusukat. Lucifernek a cicák nem hagytak egy talpalatnyi helyet sem. Hitted volna?

és azokat, akik csak itt férnek meg egymással

felnőtt látogatóknak

friss topikok

  • Indiáner: Hát mit tehet egy falkavezérrel? Követi! (2013.03.27. 22:18) Asszimiláció
  • Izabella.Jones: Blog revival, yes! ::)) Egyébként érdekes, hogy nem budapesti lakosoknál is megfigyelhető a kór. M... (2013.03.12. 10:56) Budapest szindróma
  • : Találtam egy honlapot, amelyre belépve, belépési csomagtól függően minden beszervezett tagod után ... (2012.03.29. 16:25) Egyszerűség
  • Dig, Lazarus!: Akiket nem lehet becsapni! Kiállnak a kormányfô mellett, aki egyedül képes feltétel nélkül elfogad... (2012.01.24. 13:16) Százezrek tüntettek
  • Biedermann: Óh, ez a dallamos német nyelv! :) Boldog Karácsonyt! (2011.12.24. 16:18) Boldog Karácsonyt!

naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

címkék

címkefelhő

A vergődés garanciája

2009.02.24. 18:08 | Luczifer | 5 komment

A mai VG-ban jelent meg ez az ábra.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Minden rajta van. A vacak vállalati struktúrától kezdve a szerény hozzáadott értéken át, minden. Minden rajta van, ami a nyavalyánk. Abból van nálunk sok, ami nem hatékony. A kicsik és a nem annyira kicsik. És ráadásul nálunk a kicsik nem egyszerűen nem hatékonyak, hanem fokozottan nem azok. Míg a "nagyok" közel két és félszer gyengébbek az EU-s társaiknál, addig a kicsik, közepesek ötödét produkálják annak, amit az EU-ban a hasonló cégek. Ez hosszútávon garantálja a leszkadásunkat, a kiszolgálatottságunkat, vargődésünket. Egy hangot nem hallok az orvosságokról. Miért? Süket vagyok?

A bejegyzés trackback címe:

https://luczifer-bazar.blog.hu/api/trackback/id/tr100963454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZinczyKa 2009.02.24. 20:13:05

Kedvenc témám: a vergődés. Orvosság? Fastum gél vagy Flector tapasz. Utóbbit a szemünk elé kell ragasztani és vidáman közelíthetünk a szakadékhoz.
Nem akarom (nagyon) elkomolytalankodni a kérdést, csak hát az a fixa ideám, hogy ehhez nem kell, hogy értsek. A rémálom meg közben az, hogy lehet, hogy majdnem jobban értek, mint akinek ez feladata lenne. Erre van egy csomó orvosság egyébként, csak az van, hogy ha a doktor töketlenkedik, a beteg meghal. Ez azonban ugyanúgy megszabadít a problémától, mint a gyógyítás. Akkor bizonytalan vagyok, ez most a mai napi jó hírem???

Luczifer 2009.02.24. 20:52:55

Bocsánat a témáért. Sejtettem, hogy ennek a képnek a szépsége a melléduma leleplezése egy picit idegen lesz, de megkockáztattam.
Az illetékes urak lehet, hogy értenek, lehet, hogy nem ehhez, de az majdnem biztos, hogy nem áll érdekükben ezzel vacakolni. Gondold el, aki ezen a feladaton gürcöl elfárad és mások, akikért dolgozott meg jobban élnek. Belebolondul. Meg nehéz is. Nem lehet, azt mondani innen vegyünk el kettőt és rakjuk oda. Az a Flector tapasz a szemen az a jó közérzet titka.

ZinczyKa 2009.02.24. 23:39:49

Na most három zavarba ejtő dolgot kell mondjak. A zavar az enyém.
1. a képen a férfi nagyon hasonlít apámra, csak éppen öregesebb, mint amilyen formájában apám meghalt. pont ilyen ősz haja volt.
2. a szóhasználatod az eredeti apámat idézi.
3. múltkor az egyik blogolvasó barátnőm egyszer csak valamivel kapcsolatban azt mondta, "apád írta".
Tehát akkor most az én szememen mi van?

MALVINA · http://komedias.blogspot.com 2009.02.25. 01:00:02

"... a kicsik, közepesek ötödét produkálják annak, amit az EU-ban a hasonló cégek....Egy hangot nem hallok az orvosságokról. Miért? Süket vagyok?"

Nem, csak kicsik a füled nagypapa! Ez egy másik mese! ::)))

MALVINA · http://komedias.blogspot.com 2009.02.25. 01:05:53

És épp most megy itt a hátam mögött az Anyád! A szúnyogok c. filmszatíra / Kapa, Pepe és felesége, Emese újabb viharos kalandjai. Minden bonyodalom megtalálható: grófnál nevelkedett elcserélt zabigyerek, mérgező vadalma, nem oda Buda, a nagytatának rengeteg hamis pénze van, az örökséget lenyúlni nagyon nehéz, a halottak énekszóra feltámadnak, a gazembert fojtogatják. És az egészet tágra nyílt szemekkel bámulja a Szabadság-szobor. Már amikor van neki szeme... és szól a nóta, hogy aszongya: vakpali, vakpali mindent lát, szemüvegen át kutya valagát! És a hogy vagy anyám, kint a tanyán, a kertben a répafa virágzik... :::)))))))))))))))))))))))))))))))
Mindjárt belehalok a röhögésbe!
süti beállítások módosítása