egy új hely

miért kell a blog?

"hátha valakinek örömet okoz, hátha valakit bosszant"

ki Luczifer?

Tulajdonképpen mindenki tudja, nem más ő, mint a sokat akaró kirúgott arkangyal, a világossághozó. Az egyik tény, a másik beváltatlan ígéret. Zuhanás + egy impozáns program elhalasztva. Azt hiszem ez teljesíthető.

kanyar a sugárúton

Luczifer = lucifer, illetve lucifer = Luczifer. Tudom, ne mond, de így a biztos! A változtatás nem azért történt, mintha bármi bajom lett volna a luciferrel. Meg voltam vele elégedve, bevált. De mit lehet tenni, ha a kiscicákat Lucifernek keresztelik és ezt követően a lelkes gazdák a világ összes lehetséges módján regisztrálják a cicusukat. Lucifernek a cicák nem hagytak egy talpalatnyi helyet sem. Hitted volna?

és azokat, akik csak itt férnek meg egymással

felnőtt látogatóknak

friss topikok

  • Indiáner: Hát mit tehet egy falkavezérrel? Követi! (2013.03.27. 22:18) Asszimiláció
  • Izabella.Jones: Blog revival, yes! ::)) Egyébként érdekes, hogy nem budapesti lakosoknál is megfigyelhető a kór. M... (2013.03.12. 10:56) Budapest szindróma
  • : Találtam egy honlapot, amelyre belépve, belépési csomagtól függően minden beszervezett tagod után ... (2012.03.29. 16:25) Egyszerűség
  • Dig, Lazarus!: Akiket nem lehet becsapni! Kiállnak a kormányfô mellett, aki egyedül képes feltétel nélkül elfogad... (2012.01.24. 13:16) Százezrek tüntettek
  • Biedermann: Óh, ez a dallamos német nyelv! :) Boldog Karácsonyt! (2011.12.24. 16:18) Boldog Karácsonyt!

naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

címkék

címkefelhő

Házi feladatok

Tájkép csata előtt

2010.08.11. 06:34 | Luczifer | 3 komment

A falu egyik polgára írta az alábbi nyílt levelet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tisztelt X-ek és Kedves Y!
  
Hosszabb külföldi tartózkodás után sikerült hazatérnem a hétvégén.
Elindultam, hogy meglátogassam Édesanyámékat T-be (a szomszéd falu – L) . Te jóságos isten... 5 autóból álló dugó állt a lámpánál V (a mi falunk – L ) központjában VASÁRNAP DÉLBEN!!! ami valószínűleg a legkisebb forgalmú időszak mindenhol a világon!
Könyörgöm, történjen már valami... NINCS ISKOLA!!!
NYÁRI SZÜNET VAN!!!
NYARALNAK A GYEREKEK!!!
Miért kell a drágán megvásárolt üzemanyagot a saját levegőnket büdösítve elpöfögnünk a saját falunk központjában egy idióta és jelen időszakban teljesen funkciótalan lámpánál???
Miért nincs a lámpa kikapcsolva a tanítási szünetek idejére legalább?
Nem lehetne tenni valamit ez ügyben?
Tisztelettel: Z
A címzett „Y” – a falu második választott embere – akivel eleddig senkinek semmi baja nem volt. Csinálta, amit kellett. A múlt héten abból lett balhéja, hogy állították, nem engedi a helyi lapban megjelenni a majdani ellenzéki jelölt cikkét. Később emailben tudatták velünk, hogy az aspiráns a lap kinyomtatása után küldte be dolgozatát, s egyben ígéretet kapott / kaptunk, hogy a következő számban megjelenhet. Most a nép hangja azt állítja, hogy rosszul üzemelteti a falu közlekedési lámpáját és ezzel pazaroltatja velünk a drága benzint, büdösíti a levegőt, továbbá ő az oka, hogy egy a szerető édesanya és szerető kisfia hosszú hónapok után még három percig nélkülözni voltak kénytelenek egymás társaságát. A három inkább kettő. A faluban egyébként épeszű, boldog / jó közérzetű emberek élnek. Amíg hagyják a boldogtalan ambiciózusak.   

A bejegyzés trackback címe:

https://luczifer-bazar.blog.hu/api/trackback/id/tr332213235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

trendo+ 2010.08.11. 16:20:41

Fenn az ernyő, nincsen kas... Ha belegondolok, hogy Miskolc évtizedekig elvolt egy szem "villanyrendőrrel", mosolyognom kell... Minek egy faluban közlekedési lámpa?

Luczifer 2010.08.11. 17:10:41

:)
Ez egy kanyargós úton van, ahol az egyik kanyarban található az iskola. Korábban csak zebra volt, de az senkit se érdekelt, vagy amire észrevették már át is mentek rajta. Sokáig reggelente polgárőrök irányították a forgalmat, hogy rend legyen. Szeleburdi srácokkal ez veszélyes volt. Most vasárnap délben valószínűleg tényleg nem sok értelme volt, de ebből egy ilyen balhét keverni szinte vicc. Ráadásul a polgármester június 10-én kérte az illetékeseket, hogy állítsák sárgára. (Ezt onnan tudom, hogy a közösségi levelezési oldalra feltették a levelet.) Tényleg nem akart senki semmi rosszat, ráadásul nagyjából ésszerűen cselekedtek, csak hát, amíg Budapesten elintézik, hogy itt a lámpa átálljon, addigra vissza lehet állítani, tekintettel arra, hogy két hét múlva nyit a suli. De akkor már élesben megy majd a kampány és a polgármester, mint betlehemi gyermekgyilkos fog előjönni, ha sárgán villog a lámpa. (A polgármester nem a haverom. Egyszer ha beszéltem vele.)

ZinczyKa 2010.08.11. 23:43:19

Demokrácia munka közben. Megírta a véleményét. Úgy, ahogy tudta. Megfelelően és udvariasan meg kell válaszolni minden levelet. :)
süti beállítások módosítása