egy új hely

miért kell a blog?

"hátha valakinek örömet okoz, hátha valakit bosszant"

ki Luczifer?

Tulajdonképpen mindenki tudja, nem más ő, mint a sokat akaró kirúgott arkangyal, a világossághozó. Az egyik tény, a másik beváltatlan ígéret. Zuhanás + egy impozáns program elhalasztva. Azt hiszem ez teljesíthető.

kanyar a sugárúton

Luczifer = lucifer, illetve lucifer = Luczifer. Tudom, ne mond, de így a biztos! A változtatás nem azért történt, mintha bármi bajom lett volna a luciferrel. Meg voltam vele elégedve, bevált. De mit lehet tenni, ha a kiscicákat Lucifernek keresztelik és ezt követően a lelkes gazdák a világ összes lehetséges módján regisztrálják a cicusukat. Lucifernek a cicák nem hagytak egy talpalatnyi helyet sem. Hitted volna?

és azokat, akik csak itt férnek meg egymással

felnőtt látogatóknak

friss topikok

  • Indiáner: Hát mit tehet egy falkavezérrel? Követi! (2013.03.27. 22:18) Asszimiláció
  • Izabella.Jones: Blog revival, yes! ::)) Egyébként érdekes, hogy nem budapesti lakosoknál is megfigyelhető a kór. M... (2013.03.12. 10:56) Budapest szindróma
  • : Találtam egy honlapot, amelyre belépve, belépési csomagtól függően minden beszervezett tagod után ... (2012.03.29. 16:25) Egyszerűség
  • Dig, Lazarus!: Akiket nem lehet becsapni! Kiállnak a kormányfô mellett, aki egyedül képes feltétel nélkül elfogad... (2012.01.24. 13:16) Százezrek tüntettek
  • Biedermann: Óh, ez a dallamos német nyelv! :) Boldog Karácsonyt! (2011.12.24. 16:18) Boldog Karácsonyt!

naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

címkék

címkefelhő

Házi feladatok

Móka

2009.11.11. 10:00 | Luczifer | 10 komment

A blog nem elég vidám, ez így nem mehet tovább – jelzi olvasói levelében az olvasó. Igaz nem egészen olvasói minőségben jelez az olvasó, de mégiscsak olvasó, ha nem lenne olvasó, nem jelezhetne.
 
 
Na de min mulassunk? Min? Az élet segít. A T-Mobil hű előfizetőjeként, megkaptam az aktuális számlát. Garasos ember lévén már két-három hónapja sokallom a kért összgeket, de magamban kerestem a növekedés okát, a memóriám romlása lehet a magyarázat. Össze-vissza telefonálok, amire aztán nem emlékszem és későbbiek folyamán - esendő ember lévén - a magam kreálta bajaimért mást kívánnék okolni. Minap azonban megelégeltem ócsárlásomat és kérdeztem: tessék már elárulni, hogy minden idők leggazdaságosabb csomagját vásárolva miért fizetek jó harmaddal többet, mint amikor nem minden idők leggazdaságosabb csomagját vásároltam. Végig mentünk a számla sorain, én kezdtem bánni az egészet, ki fog derülni, hogy nem csak smucig, de hülye is vagyok. És megadatott. Az utolsó sorban volt egy 375 Ft/db kapott sms tétel. A tündér felvilágosít, hogy én havonta tizen huszon darab sms-t kaptam, amit egy internetes regisztrációval kértem. De ezt a T-Mobil nem tudhatja. Ő csak beszedi a pénzt, valamiért, aztán elküldi a pénzt valakinek, de ők semmit se tudnak. Gondolkodjak, hol történhetett? Gondolkodom, és miközben gondolkodom azt gondolom, hogy vadliba legyek, ha nem az ő cégük, a hozzájuk közeli cég, a partnerük, a stb.  regisztráltatja az interneten kalandozó bamba magyart. Aztán tovább gondolkodom és már emlékszem a követelés mögött tényleges teljesítés is van. Tehát kuss a nevem. Szoktam kapni ugyanis különböző csengőhangokat, amelyeket rendre ingerülten, csúnya szavak kíséretében kitörlök. Egy bosszantó sms, egy bosszantó törlés 375 Ft. Ha óránként küldtek volna ötöt … De nem küldtek. Mértékletességet tanúsítottak.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://luczifer-bazar.blog.hu/api/trackback/id/tr401517371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

malvina · http://komedias.blogspot.com 2009.11.11. 13:05:34

Basszus, ez már majdnem felért egy katarzissal! Ezt a deszkán úgy hívják, hogy "tragédia". Ami ugye a jóból a rosszba történő átalakulás.

Szóval az elején kerekded vigyorra ált a pofám, aztán ahogy haladtunk egyre beljebb a T-Kerek erdő közepébe, úgy keskenyedett el ez a gömbölyűség is a képemen. Sőt ,miután már domború vonallá alakult a nózim alatt, akkora már jópár könnycsepp is végig gurult az orcámon. És jelzem, nem a rühügéstül!

Namármost mondhatnám azt is, hogy kész tragikomédia, de nem mondhatom. Ugyanis a végére érve nem hogy sírva röhögni nem, de kifejezetten ahhoz támadott kedvem, hogy berúgjam a Főcég Főembere Főirodájának Főajtaját, és a nálam lévő mobilt (esetleg a lányaimét is, azok ugyanis nagyobbak) letoljam a torkán, utánaküldve egy kisüveg mustárt vagy kecsöpöt - a kívánsága szerint.Csakhogy neki is legyen valami buli az egészben!

Szóval, ez biza' tragédia a javából, méghozzá annak ia az a modern változata, ahol a kütyühasználó pórnép és a T-Mobil Kormány között konfliktusról már nem is beszélhetünk, mivel a kütyüsök e helyzetben, illetve e helyzet megváltoztatásának tekintetében - a leírtak alapján - teljességgel eszköztelenek.

De mivel én egy korszerűtlen némber vagyok, így csakazértis megpróbálnám! Mondjuk egy állásfogalalást kérő, az adatvédelmi ombudszpapának írt levél erejéig! (Tényleg, ombudszmamák vajon miért nincsenek?? Ha írsz Lucifer, ezt is kérdezd má' meg!) :::)))))

ZinczyKa 2009.11.11. 15:45:03

Oké. Ez sem mókás.
Csendes tanács: rúgd be az ajtót. (Mehetsz Malvinával is, ha akarsz, úgy még szórakoztatóbb lesz.)
....
Nincs valami kutyás sztori talonban? Nem szólok bele, mert nem merek már. Csak kérdeztem.

Luczifer 2009.11.11. 22:09:14

@malvina: Különösen fizet a sors. Most Malvinával tette. Nem szokta, de most ezt tette. :)
@ZinczyKa: Pindur & Gida szeretik a gazdájukat. Érdemein felül. Értesd nincsenek érdemeim, ők mégis kedvelnek. Bohóckodnak, hogy lássák; röhögök. Pillanatnyilag a helyemen alszanak. Ha lefekszem, elmennek. Ez nem megoldás. Az se ha egész éjjel itt ülök. Vissza kell majd csábítanom őket. :) Hűs a szoba, sikerülni fog.:)

malvina · http://komedias.blogspot.com 2009.11.11. 22:30:00

@Luczifer:
Mi vaaaaan??? Ezt nem értem! Ha lehetne egy kicsit bővebben! ::)))

ZinczyKa 2009.11.11. 23:35:11

@malvina: Most mit nem értsz? Ezentúl te fizeted a mobilját. A kutyái meg bent alszanak, de amikor bemegy, kimennek, és akkor csábítja őket a hidegbe. Gondolom csengőhanggal. Vagy amíg ül kint a kutyák mobiloznak bent alvást színlelve. Te meg fizeted a fűtésszámlát.
Na, szerintem ez most mókás. Remélem, Lucifer röhög :::)))

turdus merula 2009.11.11. 23:59:26

Luczifer, nem lehet, hogy a bankos fizetéseidet, vagy uram bocsá' az esetleges hozzád érkező átutalások megérkezéseit jelzik a csudába kívánt SMS-eid, amiket kapsz és azonnal ki is nyomsz? Ezek az értesítések hasznosak, de nem olcsóak! Hasznosak, mert ha történetesen elveszted a hitelkártyádat és valaki illetéktelenül használja, azonnal jelez. Szólj Picinek és Gidának, hogy kövessék figyelemmel az eseményeket!:-)) A jövőben lehetséges lesz majd a banknál kutyavakkantással kiváltani az SMS-t.:-)) Tudtál róla?:-))

Luczifer 2009.11.12. 07:36:42

@malvina: Az van odaírva, hogy kedves és konstruktív voltál. Mindig az vagy, csak most így is látszott. :)

malvina · http://komedias.blogspot.com 2009.11.12. 10:57:36

@Luczifer:
És mint a mesében, jótett helyébe, jót várj! Továbbítottam egy illetékes ismerősömnek a blog ezen részét, hátha tud valamilyen magyarázatot adni a jelenségre! ::)))))
süti beállítások módosítása