egy új hely

miért kell a blog?

"hátha valakinek örömet okoz, hátha valakit bosszant"

ki Luczifer?

Tulajdonképpen mindenki tudja, nem más ő, mint a sokat akaró kirúgott arkangyal, a világossághozó. Az egyik tény, a másik beváltatlan ígéret. Zuhanás + egy impozáns program elhalasztva. Azt hiszem ez teljesíthető.

kanyar a sugárúton

Luczifer = lucifer, illetve lucifer = Luczifer. Tudom, ne mond, de így a biztos! A változtatás nem azért történt, mintha bármi bajom lett volna a luciferrel. Meg voltam vele elégedve, bevált. De mit lehet tenni, ha a kiscicákat Lucifernek keresztelik és ezt követően a lelkes gazdák a világ összes lehetséges módján regisztrálják a cicusukat. Lucifernek a cicák nem hagytak egy talpalatnyi helyet sem. Hitted volna?

és azokat, akik csak itt férnek meg egymással

felnőtt látogatóknak

friss topikok

  • Indiáner: Hát mit tehet egy falkavezérrel? Követi! (2013.03.27. 22:18) Asszimiláció
  • Izabella.Jones: Blog revival, yes! ::)) Egyébként érdekes, hogy nem budapesti lakosoknál is megfigyelhető a kór. M... (2013.03.12. 10:56) Budapest szindróma
  • : Találtam egy honlapot, amelyre belépve, belépési csomagtól függően minden beszervezett tagod után ... (2012.03.29. 16:25) Egyszerűség
  • Dig, Lazarus!: Akiket nem lehet becsapni! Kiállnak a kormányfô mellett, aki egyedül képes feltétel nélkül elfogad... (2012.01.24. 13:16) Százezrek tüntettek
  • Biedermann: Óh, ez a dallamos német nyelv! :) Boldog Karácsonyt! (2011.12.24. 16:18) Boldog Karácsonyt!

naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

címkék

címkefelhő

Ki lesz itt büszke? Szomorú parádé.

2009.09.04. 09:13 | Luczifer | 17 komment

Kezdeném azzal, hogy beszámolok a szexuális életemről.

 

 

Én a magam részéről a nők iránt romantikusan vonzódó, monogám heteroszexuális beállítottságú feltűnően jóképű férfi vagyok. Ezen állításomat egykor édesanyám, ma a feleségem bármikor bizonyíthatja. Egyéb bizonyítási kísérletet láttad, hallottad, úgy gondolod, nem fogadhatunk el, tekintettel arra, hogy az így közölt vélelem az elvárásokkal, továbbá a többi elfogadott bizonyítékkal összevetve sem tartalmában, sem a levont következtetéseket illetően nem feltétlenül felelnek meg a valóságnak. Mert a valóság az, amit én mondok, amit én látni akarok. Mint egy T Bíróság!
Na de nem mindenütt ilyen világos az élet körülöttem. A kutyafiúk például a legyet is röptében. A fiúlegyet, a lánylegyet, a párnalegyet és ha nem vigyázok, engemlegyet. A kutyalányoknál némileg más a helyzet, ők minden próbálkozót elzavarnak a túróba leszámítva egy pár napot, akkor viszont fűnek fának odatartják. A fiúk nem igen tudnak és talán nem is akarnak egymáson segíteni, a lányok viszont hol készségesen, hol unottan, de oda-oda nyalintanak.
Hogyan vélekednek erről a kutyák? Nem foglakoznak vele. Persze hallom ez tévút, mert a kutya nem ember, és ahogy ők élnek az alacsonyabb rendű, tehát tanulság nélküli. És ez bizonyos fokig igaz is. Ők jóval kevesebb szabállyal élnek és ezek a szabályok érintetlenül hagyják a szexuális életüket. Mindenki azt csinálja, amit tud. Megjegyzendő, hogy ez a nagy szabadság egy csöppet se veszélyezteti a kutyák fennmaradását, továbbá egyéb vonatkozású teljesítményeiket és hát a megbecsültségüket se. Ők így is büszkék lehetnek .
Mi, emberek, másként élünk. Mi azt tesszük, amit a kultúránk megenged. Rosszul mondom, mi inkább valahogy élünk és úgy ítélkezünk, ahogy azt szerintünk a kultúránk - a tekintély?, az erő? - megköveteli. Ez a bizonytalan rendetlenség következményekkel jár. A feladattal megbirkózni nem tudók frusztráltak, tanácstalan agresszívek és/vagy betojtak lesznek. Az agresszívek szabad jelzésre várnak. Ők azok, akik a torzságukból fakadó kegyetlenségükhöz keresnek egy „legitim” áldozatot. Konkrétan - itt és most - ők azok, akik a lenézetteket köpködni, megdobálni óhajtják. És ezzel - amire álmukban se gondoltak volna - megoldódik az életük. Egy másik, a vezetésről álmodozó erőt vél látni és erőt vél felmutatni - amit tekintélynek neveznek majd - s leszállítja a várva várt igazolást. Ez borzalmas, ez idegen az embertől. A betojtak beállhatnak a sorba bólogatni. És így Emberek lettek! Kultúremberek! A gnóm lelkek emancipálják egymást! Ez is egy kisebbség. Ők is arról álmodnak, hogy büszkék lehessenek.

· 2 trackback

Címkék: parádé meleg

A bejegyzés trackback címe:

https://luczifer-bazar.blog.hu/api/trackback/id/tr901359395

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Nyájvonulás 2009.09.05. 07:20:11

Magyar vagy? Akkor vajmi kevés esélyed van rá, hogy hallottál a Budapest Pride nevű rendezvényről, mivel az fű alatt szerveződik. Egyetlen egy reklám nem látható róla egyetlen egy melegportálon sem. Legalábbis itt Magyarországon. A szervezők saját old...

Trackback: Büszke vagy? 2009.09.04. 21:25:11

Az elmúlt néhány napban szinte mindenki fontosnak érezte, hogy hangot adjon véleményének a meleg kulturális hét, és az azt lezáró felvonulás kapcsán. Elkerülhetetlen, hogy itt is szóba kerüljön. A Gay Pride története a New York-i Christopher Stree...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MALVINA · http://komedias.blogspot.com 2009.09.04. 09:55:10

A téma fontossága miatt idézem a National Geographicban megjelent írás teljes szövegét ,és nem csak a linket:

"Homoszexualitás az állatvilágban - jár-e előnnyel?

Az egyneműek közötti testi szerelem elterjedt jelenség az állatvilágban. Mi lehet a szelekciós előnye ennek a terméketlen magatartásformának?


A homoszexualitást sokáig az emberi faj sajátjának gondolta mind a tudományos, mind a társadalmi közvélemény. A fajfennmaradás szempontjából a nehezen értelmezhető viselkedésforma azonban jelen van az állatvilágban is. Megfigyelések támasztják alá, hogy egyes delfinek, birkák, orángutánok és bizonyos madarak körében sem ismeretlen az egyneműek közötti testi szerelem.

Jár-e előnnyel a homoszexualitás?

Roy és Silo, a New York Central Park állatkert hím pingvinei például klasszikus párkapcsolati attitűdökkel, egymás simogatásával, nyakuk összedugásával kedveskednek egymásnak, sőt, a nőstény egyedeket teljes figyelmen kívül hagyva, szexuális életet is élnek egymással - írja a The National Geographic.com.

Nemcsak a fogvatartott egyedek sajátja ez a viselkedés. Vadonélő hím struccoknál és flamingóknál is megfigyelték, hogy gyakran részesítik előnyben az azonos nemű egyedeket, a másik nem kárára. Japán makákóknál szintén feljegyeztek homoszexuális aktusokat.

Mi lehet a szelekciós előnye ennek a terméketlen magatartásformának, amely utódnemzéssel nem jár, nem növeli a populáció létszámát, és ezáltal nem szolgálja közvetlenül a faj fennmaradását sem? Főemlőskutatók szerint van előnye a viselkedésnek: a homoszexualitás révén az állatok csoporton belüli szociális kapcsolatai erősödnek, és bár a viselkedés nem reproduktív, segíti a közösség forrásainak hatékony és agressziómentes elosztását, az elosztási rendszer stabilizációját, és ezáltal közvetve a populáció reproduktív sikerét is növeli.

Kielégülés, elégtétel, vagy kedvtelés?

Mások szerint a homoszexuális aktivitás egyszerűen csak a szexuális örömszerzést szolgálja, nincs semmiféle adaptív funkciója.

A törpecsimpánzok például óriási szexuális étvággyal habzsolják az élet ilyen örömeit. Vizsgálatok tanulsága szerint nemi aktivitásuk mintegy 75 százaléka nem reproduktív, sőt az állatok nagyobb része biszexuális. Frans de Wall, a Törpecsimpánzok:: Az elfelejtett majom című könyv szerzője a majmok szexuális játékait a konfliktusmegoldás egyik válfajának értelmezi.

Más állatoknál leginkább az érettség elérése előtti időszakokban tűnnek fel homoszexuális attitűdök. A hím delfinborjak gyakran létesítenek átmeneti szexuális kontaktust egymással, ami a tudósok szerint erősíti a csoporthoztartozás érzését és az élethosszig tartó kötelékek kialakulását.

Az állatvilágban megfigyelhető homoszexualitás indokait mindazonáltal csak igen óvatosan szabad átültetni az emberi társadalom hasonló jelenségeire. Az egynemű közösségek, férfiklubok, sport-, társadalmi és politikai csoportosulások eredetileg szintén az egymástól való függés és aggresszió csökkentését, valamint a szociális kapcsolatrendszerek erősítését szolgálhatták.

Figyelembe véve viszont az ember bonyolult pszichoszociális életét, téves következtetésre jut, aki modellként kívánja használni az állati viselkedésben megfigyelt folyamatokat az emberi társas élet értelmezésében.

Ágoston Viktor "

Bognár L. 2009.09.04. 15:30:53

Én nem akarnék ilyen mélységekbe elmerülni, nekem elégséges az az ismeret, hogy az emberiség kb. 6% -a homoszexuálisnak születik, a másik 94% meg nem. Ha a fene fenét eszik, ez akkor sem fog változni, mint ahogy a nap is lemegy, akár akarjuk, akár nem akarjuk azt.
S mint ahogy a Napot nem illik megdobálni, megköpködni, azért, mert lemegy, a szivárványt sem érdemes.
A többit Lucifer és Malvina elmondta. Meg a National Geographic.

ergerberger 2009.09.04. 22:38:50

"Kezdeném azzal, hogy beszámolok a szexuális életemről."

A szexuális IRÁNYULTSÁGODRÓL számoltál be.
Köszi, hogy a szexuális életedről (ígéreteddel ellentétben) nem számoltál be.

ZinczyKa 2009.09.05. 01:50:49

Irány az élet! ::))

Luczifer 2009.09.05. 07:07:55

Pindur reggel félig rajtam aludt …

ZinczyKa 2009.09.05. 12:47:42

Biztos lelki gondjai vannak ...

F.T. - törölt (törölt) · http://www.metacafe.com/watch/2123225/ 2009.09.05. 13:45:47

Ima a hazugság börtönéből


Robotként kell tudnod, mit neked mondanak
Áradnak csak folyton feléd a gaz szavak
A cél egyértelmű: ne gondolkozz semmin!
Csámcsogjál csak el a hivatalos trendin’

S ha mégsem így teszel, lehurrognak téged
Nevetségessé válsz, összedől a léted
Hisz ők diktálják, hogy kinél az igazság
Ilyen a mi létünk: egy szabados rabság

Ám ha mégis kibújsz a birkanyáj sorból
Egy droidhadsereg azonnal letorkoll
Tűzben égő szemmel kérik rajtad számon:
"Mit is állítottál? Nem így szól a kánon!"

Ezután pedig még, mielőtt eszmélnél
Ott találod magad a vádlott székénél
Körötted pedig csak istentelen népek
Elveszett már minden: ők az esküdtszéked

Szomorú világ ez, hazugsággal teli
Jó gyomra van annak, ki ezt elvisel
De még talán egyszer, véget ér e gazság
S múlté lesz csupán már a vérköztársaság

Mert elítélhetnek akárhogy a földön
Az örökidőnek semmi ez a börtön
Urunkhoz, Krisztushoz, mondj egy imádságot:
"Magasságos Isten, várjuk királyságod!"

(Mihály Ferenc)

Luczifer 2009.09.05. 14:55:34

@F.T.:
Ajaj! Gond van! De segítünk! :) A magyarok megmaradásának oka, hogy a térségben egy vonzó, perspektívát adó kulturális identitást állított elő. Ha ebben tudnánk követni az elődöket, már előrébb lennénk. Ha úgy viselkedünk, hogy aki megszületik, az magyar akarjon lenni!!!

ZinczyKa 2009.09.05. 14:59:34

Aztaaaaa .... Csak nézek!!! Már nem is röhögök. Apukám, hogy mik vannak!!! Megállt az eszem.

Luczifer 2009.09.05. 15:06:40

Nem áll az meg lányom!! Ott a messzi Amerikában nagyon vág! Nagyon! Több, mint impozáns! ::))

MALVINA · http://komedias.blogspot.com 2009.09.05. 16:09:19

@F.T.:

Ez sem vers


Robotként se tudnod, mi vers, mi szóadat,
Áradnak belőled „nincs miért” nagy szavak .
Locsogsz, nem gondolkodsz semmin,
az imán sem, de főleg nem a trendin.

De értjük mi, nem hurrogunk téged ,
még nevetségtől összedől a léted.
Hisz mi diktálja, néked, kinél az igazság,
tudáshiány az, mi csalóka rabság.

Szomorú világ ez, butasággal teli,
imát orditókat nehezen viseli.
Hisz ima imája, nem más mint a csend,
mi ha tiszta, csak belül, benned leend.

S ha megérint netán e pár gondolat,
kerül ,még értelem, mi fogja majd tolladat.
Véget érhet akkor majd a rabság,
S ha tényleg vers születik,

az lesz majd királyság!

::))))

ZinczyKa 2009.09.05. 16:44:01

@MALVINA:
Malvi, ez igen!! Sokkal jobb, mint amit én gondoltam írni.

MALVINA · http://komedias.blogspot.com 2009.09.05. 16:49:55

@ZinczyKa:

Na, ne csigázz, ne fogd vissza magad, látod, más se teszi! :::)))))))))

ZinczyKa 2009.09.05. 17:24:14

@MALVINA: Az enyém nem vers lett volna, és hallgathattam volna Lucifer megrovását is a nyelvhasználat miatt. :::))) De tudod, hogy a világ milyen érdekes egy hely.

ZinczyKa 2009.09.05. 17:25:03

! a végén ez akart volna lenni :::)))

marvingalaxisa · http://marvingalaxisa.blogspot.com 2009.12.25. 21:49:54

2009. október, Róma. Mussolini és a pápák városa. Melegrendezvény az Opera közelében, egy ókeresztény bazilika előtt. Szerény mértékű rendőri erők diszkrét távolságban. A város él, jár-kel zavartalanul. A rendezvény is folyik, zavartalanul. Európa.
süti beállítások módosítása