egy új hely

miért kell a blog?

"hátha valakinek örömet okoz, hátha valakit bosszant"

ki Luczifer?

Tulajdonképpen mindenki tudja, nem más ő, mint a sokat akaró kirúgott arkangyal, a világossághozó. Az egyik tény, a másik beváltatlan ígéret. Zuhanás + egy impozáns program elhalasztva. Azt hiszem ez teljesíthető.

kanyar a sugárúton

Luczifer = lucifer, illetve lucifer = Luczifer. Tudom, ne mond, de így a biztos! A változtatás nem azért történt, mintha bármi bajom lett volna a luciferrel. Meg voltam vele elégedve, bevált. De mit lehet tenni, ha a kiscicákat Lucifernek keresztelik és ezt követően a lelkes gazdák a világ összes lehetséges módján regisztrálják a cicusukat. Lucifernek a cicák nem hagytak egy talpalatnyi helyet sem. Hitted volna?

és azokat, akik csak itt férnek meg egymással

felnőtt látogatóknak

friss topikok

  • Indiáner: Hát mit tehet egy falkavezérrel? Követi! (2013.03.27. 22:18) Asszimiláció
  • Izabella.Jones: Blog revival, yes! ::)) Egyébként érdekes, hogy nem budapesti lakosoknál is megfigyelhető a kór. M... (2013.03.12. 10:56) Budapest szindróma
  • : Találtam egy honlapot, amelyre belépve, belépési csomagtól függően minden beszervezett tagod után ... (2012.03.29. 16:25) Egyszerűség
  • Dig, Lazarus!: Akiket nem lehet becsapni! Kiállnak a kormányfô mellett, aki egyedül képes feltétel nélkül elfogad... (2012.01.24. 13:16) Százezrek tüntettek
  • Biedermann: Óh, ez a dallamos német nyelv! :) Boldog Karácsonyt! (2011.12.24. 16:18) Boldog Karácsonyt!

naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

címkék

címkefelhő

Házi feladatok

Empiria

2010.04.23. 10:00 | Luczifer | 5 komment

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Most már egészen biztosan tudom, hogy az élet reverzibilis folyamat. Pindur & Gida, a két őszes lány, ma reggel előttem futott. Igaz, úgy vagyok pontos, ha azt mondom, hogy ők futottak, én meg csoszogtam. Utánuk. De a tapasztalat akkor is tapasztalat, a remény megcáfolhatatlan forrása. Így most, amikor fáradt lelkem égbe, testem földbe vágy, mégsem intenék búcsút sem a zengő ligeteknek, sem a tarka képzeteknek, sőt egészen biztos vagyok abban, hogy egy kis idő elteltével a bájoló trillákra kifejezetten igényt fogok tartani. Csak az a kis idő! Azt még túl kell élni!
(A kép Maurer Dóra: Reverzibilis és felcserélhető mozgásfázisok, etűd 3.)

A bejegyzés trackback címe:

https://luczifer-bazar.blog.hu/api/trackback/id/tr191944698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZinczyKa 2010.04.23. 12:02:40

Na mi lett, setétes éjjel? És mi ez a csoszogás? Még felvered a tulipánokat. :::)))

malvina · http://komedias.blogspot.com 2010.04.23. 14:09:14

"az élet reverzibilis folyamat."

A fiatal nő az étteremben pánikszerűen kotort a táskája fenekén, de semmi. Már éppen az ájulás kerülgette – aznap vett ki a bankból 120 ezret - , amikor egy férfi – egyik kezében egy vérvörös női pénztárcával - megfogta a vállát. A nő megfordult , ám a pénzről azonnal meg is feledkezett. Csak egyre tudott gondolni, miközben a férfi szemét, száját, homlokát nézte. Arra , hogy azonnal hozzá akar menni feleségül. Mindez egy lucskos, szürke januári nap estéjén történt , egy másodosztályú étterem kellős közepén.
***
Menyasszonyi csokra harsány színű , friss tavaszi virágokból készült.

***
A virágos érdes, durva kezével elképesztő gyorsasággal és precíz mozdulatokkal tűzdelte egymás mellé, alá, fölé és közé a frissen szedett , legkülönfélébb színű réti virágokat. Közben jó nagyokat káromkodott, hiszen alig 2 perc és itt vannak a tavaszi menyasszonyi csokorért. A fiatal férfi (boy) kapkodva átvette a csokrot és gyorsan belenézett a városi térképbe, majd nekiindult, megkezdte a kézbesítést. Egy étterembe várták, ott gyülekezett a násznép. Ez az – gondolta, amikor meglátta a K betűvel kezdődő feliratot az étterem portálja fölött. Motorját leállította, sisakjával és a csokorral a kezében szinte bezuhant az étterem ajtaján, mert nagy igyekezetében a lába beleakadt a kis belépőszőnyeg felpöndörödött sarkába. A botlástól teste nagy lendülettel nekivágódott a vele szembe jövő fiatal nő vállának, aki ijedtében épphogy elkapta az ütéstől a levegőben megperdülő válltáskáját. Egy-két értetlenkedő egymásra pillantás, majd mindenki újra egyenesbe kerülve folytatta a maga útján. A férfi (boy) befelé, a fiatal nő kifelé.

A bejárattól balra, a nap fogását ajánló reklámtábla lábánál egy vérvörös női pénztárca hevert.

További variáció itt:
komedias.blogspot.com/2010/04/krecli-es-kikelet-variaciok-egy-temara.html

:D
süti beállítások módosítása