egy új hely

miért kell a blog?

"hátha valakinek örömet okoz, hátha valakit bosszant"

ki Luczifer?

Tulajdonképpen mindenki tudja, nem más ő, mint a sokat akaró kirúgott arkangyal, a világossághozó. Az egyik tény, a másik beváltatlan ígéret. Zuhanás + egy impozáns program elhalasztva. Azt hiszem ez teljesíthető.

kanyar a sugárúton

Luczifer = lucifer, illetve lucifer = Luczifer. Tudom, ne mond, de így a biztos! A változtatás nem azért történt, mintha bármi bajom lett volna a luciferrel. Meg voltam vele elégedve, bevált. De mit lehet tenni, ha a kiscicákat Lucifernek keresztelik és ezt követően a lelkes gazdák a világ összes lehetséges módján regisztrálják a cicusukat. Lucifernek a cicák nem hagytak egy talpalatnyi helyet sem. Hitted volna?

és azokat, akik csak itt férnek meg egymással

felnőtt látogatóknak

friss topikok

  • Indiáner: Hát mit tehet egy falkavezérrel? Követi! (2013.03.27. 22:18) Asszimiláció
  • Izabella.Jones: Blog revival, yes! ::)) Egyébként érdekes, hogy nem budapesti lakosoknál is megfigyelhető a kór. M... (2013.03.12. 10:56) Budapest szindróma
  • : Találtam egy honlapot, amelyre belépve, belépési csomagtól függően minden beszervezett tagod után ... (2012.03.29. 16:25) Egyszerűség
  • Dig, Lazarus!: Akiket nem lehet becsapni! Kiállnak a kormányfô mellett, aki egyedül képes feltétel nélkül elfogad... (2012.01.24. 13:16) Százezrek tüntettek
  • Biedermann: Óh, ez a dallamos német nyelv! :) Boldog Karácsonyt! (2011.12.24. 16:18) Boldog Karácsonyt!

naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

címkék

címkefelhő

Egzecíroztatás

2010.04.13. 19:49 | Luczifer | 5 komment

A hipermarketben két kiskamasz hülyűl. Széteső mozgással jönnek, mennek, hangoskodnak. Nem nagyon, de hangoskodnak. Meg csúszkálnak. Derűsen zabolátlanok, de ez a zabolázatlan derű az eladótér szürke, nyomott hangulatában provokáció. A biztonsági őr jön, némán int, hogy kifelé. A kölykök megszeppennek és engedelmeskednek. Mennek. Közben megpróbálkoznak egy felszólamlással, de a kísérlet hamvában hal. Némán teszik hát, amit némán mondanak nekik. A biztonsági őr tereli a srácokat, akik újra szólnának, de az őr felemelve a mutatóujját, először csendre int, majd a helyes irányba bök. A kijáratnál jelzi ide a kosarat, ott pedig kifelé. A szöveg nem érdekel! Világos? – közli a néma test. A srácok lerakják a kosarat és zavartan kullognak kifelé. Kullognak, mert parancsolva van, hogy kullogniuk kell. Kifelé. A kirúgás elvégeztetett. A két srác ezt követően még egy darabig tanácstalanul ténfereg az előtérben, majd elmennek. Egy-egy kólával a kezükben. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://luczifer-bazar.blog.hu/api/trackback/id/tr801918704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

malvina · http://komedias.blogspot.com 2010.04.14. 22:28:01

Én mindig elszörnyülködve figyelem, ahogy életerős férfiak jelmezben naphosszat tengenek-lengenek a különböző kereskedelmi egységek területén. Szemmel láthatóan fogalmuk nincs a szakmáról (kevés kivétellel talán egy-egy bankban, ha találkoztam). Többségük modortalan, képzetlen bunkó, és rendesen túlkompenzálja a feleslegességét. ::((

Luczifer 2010.04.15. 00:44:34

Nem tudom, lehet, hogy nem sikerült világosan belefogalmaznom, de a kölykök fizetni akartak. A biztonsági őr meg kiterelte őket. Ott álltak kirúgva egy-egy kólával a kezükben és nem tudták mit csináljanak. Elmentek. Sajnálnám, ha elszúrtam volna a poént, mert remek volt. Ott álltak és nem akartak hinni a szemüknek, hogy ingyen kaptak egy kólát.

malvina · http://komedias.blogspot.com 2010.04.15. 09:02:25

@Luczifer:

A sztori pontosan érthető, én legalább is értettem. Bár , hogy csattanó legyen, ahhoz valóban "csattantani" kell/kéne! Szóval, most , hogy így mondod, tényleg a végére kívánkozott volna egy utalás a majdani kasszahiányra , amit az efféle hülye "biztonsági" viselkedések tesznek majd ki. Mondjuk valahogy így:

"A kirúgás elvégeztetett, a fizetés viszont nem!" . :)

Viszont, mivel abban, ami eszembe jutott a történetről, benne van, hogy ezeknek a "biztonsági embereknek" a zöme sajnos nem áll a helyzet magaslatán, nem tudom miért következik, hogy nem értettem a történetet?

Luczifer 2010.04.15. 09:51:39

Nem következik, csak én, amikor láttam a kiterelést, és azt hogy a kölykök kétségbeesetten, minden eredmény nélkül próbálják elmagyarázni, hogy ki akarják fizetni a kólát, pukkadoztam. Különösen tetszett, amikor nem mertek szólni, hogy ők nem akartak lopni, és tulajdonképpen nem is loptak, de ... Oda voltam, hogy ezt láthattam. Mi lesz, amikor ezt valaki visszanézi? A gyerekek egyébként túlélték, az hogy mikorra értik meg a felnőtt társadalom szabályait az persze kérdés. Ez mindenesetre hozzásegíti őket. Ezek a palik amúgy fillérekért strázsálnak, mindenki beléjük rúg. Szerencsétlenek.

malvina · http://komedias.blogspot.com 2010.04.15. 11:32:47

Igen, ebben nagyon igazad van, szerencsétlenek. Én nem is azért írtam róluk azt, amit írtam, mintha kizárólag, sőt alapvetően ők lennének mindezért a helyzetért a felelősek. Ezért, amikor ormótlan, durva és minden emberi , személyiségi jogot sértve rárontanak sok ártatlan vásárlóra (megjegyzem az emberi/személyiségi jogok akkor is sérülnek, ha ad absurdum az illető nem ártatlan!) és megszégyenítik őket, akkor minden esetben az üzletvezetőt hívom, és nála teszek kifogást az eljárással szemben. Jellemzően eközben ezek a szerencsétlenek csak pillognak, mert azt sem tudják mi fán terem az emberi / személyiségi jog, de mégcsak azt sem, hogy milyen adott keretek között mozoghatnak, ha vélelmezhetően valaki lopással gyanúsítható. ::(((
süti beállítások módosítása