egy új hely

miért kell a blog?

"hátha valakinek örömet okoz, hátha valakit bosszant"

ki Luczifer?

Tulajdonképpen mindenki tudja, nem más ő, mint a sokat akaró kirúgott arkangyal, a világossághozó. Az egyik tény, a másik beváltatlan ígéret. Zuhanás + egy impozáns program elhalasztva. Azt hiszem ez teljesíthető.

kanyar a sugárúton

Luczifer = lucifer, illetve lucifer = Luczifer. Tudom, ne mond, de így a biztos! A változtatás nem azért történt, mintha bármi bajom lett volna a luciferrel. Meg voltam vele elégedve, bevált. De mit lehet tenni, ha a kiscicákat Lucifernek keresztelik és ezt követően a lelkes gazdák a világ összes lehetséges módján regisztrálják a cicusukat. Lucifernek a cicák nem hagytak egy talpalatnyi helyet sem. Hitted volna?

és azokat, akik csak itt férnek meg egymással

felnőtt látogatóknak

friss topikok

  • Indiáner: Hát mit tehet egy falkavezérrel? Követi! (2013.03.27. 22:18) Asszimiláció
  • Izabella.Jones: Blog revival, yes! ::)) Egyébként érdekes, hogy nem budapesti lakosoknál is megfigyelhető a kór. M... (2013.03.12. 10:56) Budapest szindróma
  • : Találtam egy honlapot, amelyre belépve, belépési csomagtól függően minden beszervezett tagod után ... (2012.03.29. 16:25) Egyszerűség
  • Dig, Lazarus!: Akiket nem lehet becsapni! Kiállnak a kormányfô mellett, aki egyedül képes feltétel nélkül elfogad... (2012.01.24. 13:16) Százezrek tüntettek
  • Biedermann: Óh, ez a dallamos német nyelv! :) Boldog Karácsonyt! (2011.12.24. 16:18) Boldog Karácsonyt!

naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

címkék

címkefelhő

Házi feladatok

Disznónátha

2009.11.03. 16:06 | Luczifer | 4 komment

A nép nem akarja beoltatni magát, mert a népet manipulálják – zengi a rádió a hétvégén. A nép – hétfőn – elmegy a háziorvosához,
 
 
 
 
aki örömmel felírja az oltóanyagot majd tájékoztatásul közli, két nap múlva a rendelési idő előtt félórával jöjjön vissza és egy ezresért beadja. A nép jóban van orvosával, szívesen megteszi, jön-megy ahogy kérik. Az ezressel sincs gondja, csak azért említi, hogy jelezze ott az érdekeltség a rendszerben, amit vevő szívesen ad, amit a szolgáltató szívesen vesz. A nép elszalad a patikába, ahol kiváltaná az oltóanyagot, de a fiatalasszony széttárja a karját, momentán nincs, de talán pénteken lesz, adja oda a nép a receptet, kap sorszámot, telefonáljon, mikor jöhet. Mint 82-ben karácsony előtt, amikor a nép legot akart venni. Közben szakszerűen tájékoztatják a népet, hogy a szérum nem a nagykertől jön, külön hozzák, ezért nem tudja, hogy mikor és mennyit. Ők rendeltek. A rádió bemondja, hogy igen, a patikák rendelnek, de rosszul és keveset, húsz ampullát egyszerre. A szállító nem tud minden nap menni. Ezért kevés a bolti készlet. Meg lehet, hogy nincs elég legyártva, teszem hozzá magamban, mert ugye az egész fővárosban nincs egy darab se. A patikus mindenesetre szívesen árulja a portékát, amelynek az ára pont a duplája a másik influenza elleni oltásnak. Ezzel csak azt akarom jelezni, hogy elosztásra, értékesítésre van ösztönző forrás. A szereplők itt is lelkesek. Csakhogy a rendszer, amiben mozgatják, az egy túlcentralizált hiányt termelő szisztéma, amibe ha ösztönzőket rakunk, se megy, mert nem ez a természete. Most például a keresletélénkítő marketing, propaganda, ismertetés - nem kívánt rész törlendő - maradt el. A következő gond ott lesz, hogy parancsra beindul az egyedi elosztás, az egyedi kiszállítás, de ez drága lesz, és miután felemészti az erre szánt nem kevés forrást kiderül, hogy a buli ráfizetéses. Aztán, de ne mindegy, ennek a járványnak is vége lesz egyszer kicsit több rizikóval, kicsit drágábban, mint kellett volna, de vége lesz.  

Címkék: patika influenza járvány h1n1

A bejegyzés trackback címe:

https://luczifer-bazar.blog.hu/api/trackback/id/tr731496071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZinczyKa 2009.11.03. 16:51:17

Autentikus szakemberkent tul a H1-en szerintem ez is csak egy influenzavírus és egyertelműen nemzetközi hallobbi összeesküvése áll a háttérben.

Félretéve a kergemarhaságomat, elő a vadkapitalizmussal. Mert ez a szocializmus banánvásárlásait idézi.

(Gyorsan megjegyzem, Amerikában semmilyen influenza elleni oltást nem lehet kapni. A H1N1-esét még piacra sem dobták. Nem mintha be akarnám oltatni magam, mert ha átszámolom, az kábé 40 ezer per fő. De egyébként sem tartom jó ötletnek az oltást minden esetben.)

turdus merula 2009.11.04. 00:23:34

Nem tudom felfogni, hogy ebből az alapvetően szuverén döntésből, vagyis ha akarom beoltatom magam, ha akarom nem, hogy a csudába lehet politikai kérdést csinálni.

Gyógyszertár, gyógyszerész kisasszony, meglátva a felírt receptet: - Jaaaaaa, nem tudom, hogy mikor tudjuk kiadni, mert annyian kérik, mint az oroszok.

Én: - Mégis, mit lehet tudni, mert kedden és csütörtökön 12-13 h között van oltás a háziorvosnál.

Kisasszony: - Jaaaa, hát telefonáljon nekünk, mondjuk kedden, hogy belefért-e a szállítmányba. (A jelenet múlt pénteken játszódott.)

Közben persze ki is fizettem, ami nálunk nem 40 ezer pro adag, hanem 1890 Ft!

Most telefonálgatok. Időnként a H1N1-nek is, hogy legyen kedves, egyelőre elkerülni. :-))

Luczifer 2009.11.04. 06:39:31

igen! A kulturális minták – hiánygazdaság mintái – szerveződése stabil és felülírja a szakmai szempontokat. Mindenütt. És ez nem oldalfüggő.

marvingalaxisa · http://marvingalaxisa.blogspot.com 2009.12.25. 21:58:21

Az én háziorvosom közölte, hogy ő Bécsből hozatott vakcinát, avval oltotta be magát. A magyar vacak, kb. 60-70 százalékos védettséget ad csupán. De ha külföldön járok, hozzak én is magamnak. Úgyhogy Rómában patikába szaladtam mindjárt. Kaptam volna, ám ott szembesültem vele, hogy még a szállodáig is hűtőtáskába kéne vinnem, s onnan haza a repülőn is, ráadásul a gyógyszerbehozatalhoz és folyadékhoz a kézipoggyászban engedély kell. Na sebaj, magyar embernek magyar oltás! Még életben vagyok.
Remélem, Ti is :)
süti beállítások módosítása