egy új hely

miért kell a blog?

"hátha valakinek örömet okoz, hátha valakit bosszant"

ki Luczifer?

Tulajdonképpen mindenki tudja, nem más ő, mint a sokat akaró kirúgott arkangyal, a világossághozó. Az egyik tény, a másik beváltatlan ígéret. Zuhanás + egy impozáns program elhalasztva. Azt hiszem ez teljesíthető.

kanyar a sugárúton

Luczifer = lucifer, illetve lucifer = Luczifer. Tudom, ne mond, de így a biztos! A változtatás nem azért történt, mintha bármi bajom lett volna a luciferrel. Meg voltam vele elégedve, bevált. De mit lehet tenni, ha a kiscicákat Lucifernek keresztelik és ezt követően a lelkes gazdák a világ összes lehetséges módján regisztrálják a cicusukat. Lucifernek a cicák nem hagytak egy talpalatnyi helyet sem. Hitted volna?

és azokat, akik csak itt férnek meg egymással

felnőtt látogatóknak

friss topikok

  • Indiáner: Hát mit tehet egy falkavezérrel? Követi! (2013.03.27. 22:18) Asszimiláció
  • Izabella.Jones: Blog revival, yes! ::)) Egyébként érdekes, hogy nem budapesti lakosoknál is megfigyelhető a kór. M... (2013.03.12. 10:56) Budapest szindróma
  • : Találtam egy honlapot, amelyre belépve, belépési csomagtól függően minden beszervezett tagod után ... (2012.03.29. 16:25) Egyszerűség
  • Dig, Lazarus!: Akiket nem lehet becsapni! Kiállnak a kormányfô mellett, aki egyedül képes feltétel nélkül elfogad... (2012.01.24. 13:16) Százezrek tüntettek
  • Biedermann: Óh, ez a dallamos német nyelv! :) Boldog Karácsonyt! (2011.12.24. 16:18) Boldog Karácsonyt!

naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

címkék

címkefelhő

Habkönnyű populizmusom

2008.12.30. 09:01 | Luczifer | 5 komment

Felépült a Megyeri híd. Öröm. Szigetmonostor lakói számára is öröm,

 

 

 

de nekik egy ki üröm is. Szentendre és Szigetmonostor közúti kis híd helyett szerényebb még kisebb gyalogos hidat kapnak - ha kapnak - továbbá egyéb állami pénzből megvalósuló fejlesztésekre számíthatnak. A fejlesztéseket majd a helyi önkormányzat határozza meg, de ennek összegéről még nem szóltak. De számítsanak rá!

A szentendreiek is örülnek a hídnak, de nekik is van benne üröm. Olyan kis hidat akarnak, amelyről a lejövő forgalom nem megy át a városukon. De, ha nem megy át, akkor 12 Km utat kell építeni a szigeten, a szigetmonostoriaknak. Erre viszont nincs pénz, illetve van, de olyan, amilyenről fent szóltunk.

Szigetmonostor vezetői megosztottak. Mi legyen a politikájuk? Ilyen híd itt? Olyan híd ott? Vagy sehol semmilyen, illetve ezeknek valamilyen variációija?  A szigetmonostori vezetők egy része úgy döntött, nincs kedve a politikai öngyilkossághoz megszavaztatják a népet.

A történet már eddig is szomorú, de hogy kétségbeesésünk maradéktalan legyen berobban egy Valaki és harsogja, egyszerűen dönteni kell! Itt, vagy ott! És már épül is, aminek épülnie kell ... - szaval, szaval, szaval a nagyság, miközben tudva tudja, hogy a két település a jelen feltételek mellett sohase lesz képes megállapodást kötni. Ha a szentendreiek engednek, nekik annyi, ha a szigetmonostoriak engednek, nekik annyi. Tehát reálisan a megegyezésnek annyi. A híd megspórolása reálisnak látszik ráadásul úgy, hogy a végén én leszek a hülye. Én a nép. Kis falat ez a kis híd.

A bejegyzés trackback címe:

https://luczifer-bazar.blog.hu/api/trackback/id/tr31848138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MALVINA · http://komedias.blogspot.com 2008.12.30. 12:33:11

Lehet, tévedek, mert nem ismerem pontosan a helyzet részleteit, de valahogy ordibál bennem egy hang, és azt kiabálja, hogy : ja kérem, ****ni is, meg szűznek is maradni ,azt ugye nem lehet! és ez még akkor is így van, ha a potentáltaknak nincs hozzá kurázsijuk, hogy a legoptimálisabb megoldást megtalálják. Ugyanis abban sz esetben is kizártnak tartom, hogy valamelyik fél ne érezné úgy, hogy neki kevesebb jutott! A tanulság az, hogy nem csupán a potentáltaltól váratik el a kurázsi, hanem az érintett közegtől is! Enélkül a legjobb, amit tehetünk, az az, hogy jól kiröhögjük magunkat. Ezáltal ugyanis, legalább több oxigénhez juthatunk, ami, mint az közismert, serkenti az agyműködést! Így aztán e röhögéstől mégiscsak remélhetünk valamit! :::)))))))

Luczifer 2008.12.30. 14:33:15

A végén kezdem, de ha kell, visszamegyek az elejére. Malvina! Ha nem szedem össze magam is mondok n (n>= nem túl kis természetes szám) nevet, aki hallott giga beruházásról és tudja, hogy hogyan néz ki a giga beruházások perifériája. Ráadásul érthetően leírták. Ez az életművük. Ennek irodalma legalább 50 éves és magyarul olvasható. Aztán mondok másik n (n>= nem túl kis természetes szám) nevet, aki hallott már konfliktuskezelésről, és elmesélték, hogy – verbálisan! – hogyan kell ügyezni. Ez az életművük. Malvina! Nem hiszem, hogy nagyot tévedek, ha azt mondom, hogy ezek telefonszáma nálad el vannak mentve. Miért ez a balhé?

MALVINA · http://komedias.blogspot.com 2008.12.30. 15:17:20

Jujj, valami itt nagyon félrecsúszott, és az nem a melltartópántom! ::)

Ki beszél itt bakhéról??? Én pontosan ezt értettem, illetve ezek hiányát / szakértelem, PR, kommunikáció konfliktuskezelés, mediáció ,stb./. De a tények, azok tények! Ezek alkalmazásában vagy mindkét fél hülye, vagy csak az egyik, de az ugyanazt az eredméynt hozz aki! :::)))
Szóval nem beszélünk kétfélét, egyáltalán nem. Legfeljebb te bízol abban, hogy, én meg rövidtávon semmiképpen! ::((( :::)))

MALVINA · http://komedias.blogspot.com 2008.12.30. 15:27:30

Ami a telefonszámokat illeti, nagyot tévedsz! Nálam a telefonos noteszembe sem könnyebb bekerülni mint az otthonomba! Nem véletlenül nem dologozom a szakmában már vagy 12 éve! :::)))

Luczifer 2008.12.30. 15:48:03

Ugyan! Egyszerűen azt mondtam, hogy közismertek, barátságosak és elérhetőek. Semmi misztikum. Akikre gondoltam egyébként érdekkijárásra alkalmatlan kedves és rendes emberek. Tisztességesen elmondták, amit ilyen ügyekben el lehet. De „falra borsó le borsó”, hogy T őrnagy elvtársat idézzem! Ez azt jelenti, hogy intéseik, tapasztalataik nem hasznosulnak.
süti beállítások módosítása