egy új hely

miért kell a blog?

"hátha valakinek örömet okoz, hátha valakit bosszant"

ki Luczifer?

Tulajdonképpen mindenki tudja, nem más ő, mint a sokat akaró kirúgott arkangyal, a világossághozó. Az egyik tény, a másik beváltatlan ígéret. Zuhanás + egy impozáns program elhalasztva. Azt hiszem ez teljesíthető.

kanyar a sugárúton

Luczifer = lucifer, illetve lucifer = Luczifer. Tudom, ne mond, de így a biztos! A változtatás nem azért történt, mintha bármi bajom lett volna a luciferrel. Meg voltam vele elégedve, bevált. De mit lehet tenni, ha a kiscicákat Lucifernek keresztelik és ezt követően a lelkes gazdák a világ összes lehetséges módján regisztrálják a cicusukat. Lucifernek a cicák nem hagytak egy talpalatnyi helyet sem. Hitted volna?

és azokat, akik csak itt férnek meg egymással

felnőtt látogatóknak

friss topikok

  • Indiáner: Hát mit tehet egy falkavezérrel? Követi! (2013.03.27. 22:18) Asszimiláció
  • Izabella.Jones: Blog revival, yes! ::)) Egyébként érdekes, hogy nem budapesti lakosoknál is megfigyelhető a kór. M... (2013.03.12. 10:56) Budapest szindróma
  • : Találtam egy honlapot, amelyre belépve, belépési csomagtól függően minden beszervezett tagod után ... (2012.03.29. 16:25) Egyszerűség
  • Dig, Lazarus!: Akiket nem lehet becsapni! Kiállnak a kormányfô mellett, aki egyedül képes feltétel nélkül elfogad... (2012.01.24. 13:16) Százezrek tüntettek
  • Biedermann: Óh, ez a dallamos német nyelv! :) Boldog Karácsonyt! (2011.12.24. 16:18) Boldog Karácsonyt!

naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

címkék

címkefelhő

Házi feladatok

Bokros Lajos: Adjon az Isten

2009.12.21. 17:10 | Luczifer | 16 komment

„Adjon nekem másfél órát, hogy bebizonyíthassam, a Jobbik szélsőséges politikája tönkreteszi, elárulja Magyarországot ..." Így kezdődik Bokros Lajos Vona Gáborhoz intézett nyílt levele. Ez eddig minimum + 1% a Jobbiknak. És ha így viselkedik a vitában, utána lesz még + 1%. V-nek meg se kell szólalnia.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://luczifer-bazar.blog.hu/api/trackback/id/tr331613811

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

malvina · http://komedias.blogspot.com 2009.12.21. 20:30:03

Igen, az elképzelhető. Viszont legalább ennyi lehet (ha nem több) az ex emeszpés és ex szadeszos plusz szavazó aránya is az emdéef mellett.És Bokros ezzel most rájuk játszik! Szerintem be is fog neki jönni, mert vajon a bokáig kiábránult exek ki másra is szavazhatnának, ha a fideszre nem akarnak? A többi futottakmég párt ugyanis a legjobb esetben is jó ha a párlöman parkolójáig eljut. Jobbikban meg egészséges ember nem gondolkodik. :::)))))

Luczifer 2009.12.21. 20:45:13

Úriember ilyet nem csinál. Nem kér egy nyilastól időpontot. Ha pedig az úriember politikus és támogatókra van szüksége, találja meg azokat a csatornákat, amelyekkel elérheti az elcsábítandókat. De nyilas vezetőket nem teszünk szalonképessé. Ha úriemberek vagyunk. És ha profik.

malvina · http://komedias.blogspot.com 2009.12.21. 21:17:10

@Luczifer:
Tökéletesen egyetértek, és még tökéletesebben is! Csak elsőre arra akartam utalni, hogy miért is...

És ezt olyannyira így gondolom, hogy a napokban csak a tényt hallottam, hogy vitázni fognak. Azt nem tudtam, hogy ki volt a kihívó. És bizony már azon is rendesen kiakadtam, hogy fogadhatta ezt el ! És én bizony egyenesen gazembernek neveztem. Pontosabban ótvaros nagy gazemberségnek azt, hogy a szavazatok miatt ő is jól megtámogatja a szélsőségeket. ::((((((

turdus merula 2009.12.21. 21:37:41

Röviden: pokoli ostobaság.

Ha leáll vele vitatkozni, az azt jelenti, hogy egyenlő félnek tekinti, egyúttal teret ad számára, hogy hirdesse igéit az övéinek, valamint az ingadozóknak. Akár ingyen választási propaganda is lehet belőle.

M.K. (árpádosvos barbie baba) youtube-os felvételeinél nem is annyira maguk a felvételek tartalma az elborzasztó, (mondjuk, az sem akármi) hanem a hozzájuk fűzött kommentek - a legsötétebb sötétség, ami csak elképzelhető. Elkeserítő.

malvina · http://komedias.blogspot.com 2009.12.21. 22:03:24

@turdus merula:

Méghogy M.K. barbie!!! ::)))) Az Cicciolina, akivel azonnal elcserélném ezt a vicsorgó jogásznőt! ::)))

turdus merula 2009.12.21. 22:23:39

@malvina:
Álom, álom, édes áálooooom!!! :-))

Valóban, Staller I. (is?!) bent volt az olasz parlamentben, de a légynek sem ártott!

malvina · http://komedias.blogspot.com 2009.12.21. 22:37:19

@turdus merula:
Hát , pontosan ez az! A légynek se! Kéne egy ördögi követ, aki megkezdené a csereügyletet elindító háttértárgyalásokat.

Lucifer, mit szólsz? Esetleg, talán.......???? ::)))

trendo 2009.12.21. 23:15:58

A lét meghatározza a tudatot... Schmidt Mária azért nem lett nácibarbie, mert neki már helyből van annyi pénze, amire ez a másik persona még csak most ácsingózik.
Csak a Balót nem értem... Habár a férfiak közt is vannak prostik.

Ami meg Bokrost illeti, igen nagy utat tett meg a kispesti reformszoci körből indulva, mire ide eljutott. De, ahogy OVi, nyilván ő is egyfajta cinikus választási matek szerint játszik. Erre a húzásra nem számítottam. Hagyján, hogy politikailag szerintem kontraproduktív, mert Vonának eszeágában sem lesz kiállni ellene, a meghívásnak meg maga a ténye felháborító. és sok ingadozót kiábrándít Bokrosból, pedig Malvina megérzése helytálló lehet. Hagyján, hogy úgy cinikus és immorális az egész, ahogy a magyar politikai elit. De még ízléstelen is...

Luczifer 2009.12.21. 23:45:49

Ha meghívja egy vitára még talán lenyelem, de időt kért! „Adjon nekem másfél órát…” Kért attól az embertől, akivel nem lehet kezet fogni! Ha megkapja az időpontot mit csinál? Megköszöni? Vitázni kell vele keményen, felkészülten. De kérni, lejattolni vele, azt soha.

malvina · http://komedias.blogspot.com 2009.12.22. 00:11:20

Én sem a meghívást, sem pedig a partnerré avatást nem tolerálom! Ugyanis azok az alapvetések, amelyekre ezek a szélsőségesek építkeznek, kérem szépen nem lehet semmiféle vitának a kérdése. Na persze tudom, hogy erre azzal védekeznének, hogy aktuálpolitikai meg gazdasági meg stb.témákról szólna a történet. Csakhogy azzal, hogy az akármiről is tárgyalni kezdünk a szélsőségesekkel, azzal elfogadjuk a kiinduló alapjaikat is. Szóval, akárhonnan is nézzük, Bokros megizmosítja őket, méghozzá úgy, hogy a potenciális parlamentbe kerüléseük előtt jól felmutogatja őket mint elfogadott, legalitással rendelkező tömörülés. Aztán, ha felérik a kilincset, akkor már bent is vannak. ::)))

ZinczyKa 2009.12.22. 06:22:48

Én ezt a fickót nem értem. Régebben azt hittem, okos.

trendo 2009.12.22. 07:33:34

Keresgéltem magamban magyarázatot, mentséget, felmentést, mert hát én a Lajost nagyon tiszteltem valamikor. Akkor is, mikor kőgazdag diákgyerekek fujjolták kétezer forint tandíjért, olyanok, akik luxusgarzonokat béreltek negyvenért havonta, olyanok, akik bármelyik MEKI-ben többet otthagytak lazán.
De erre a húzásra nem találtam. Egyet kell értsek veletek.
A nácik már a spájzban vannak (sajnos, a követőik meg már készülődnek, hogy dühtől és kéjes bosszúvágytól eltorzult arccal "megmutassák ezeknek"...

malvina · http://komedias.blogspot.com 2009.12.22. 11:14:56

@trendo:
Erős embrenek nincs szüksége hatalomra, viszont ha ne adj' úristen mégis a közelébe kerül, nota bene bele a kellős közepibe, akkor az bizony menthetetlenül gyönge embert csinál belőle. A sok sz@rf@szuból pedig még a hatalom szelének érintése is selejtet, undorító emberi torzót. ::((((

malvina · http://komedias.blogspot.com 2009.12.22. 11:25:42

p.s.
Ami meg az okosságot illeti, az független a jellemtől, tisztességtől, no meg az ezekhez szükséges belső erő meglététől.

turdus merula 2009.12.22. 13:48:41

@trendo:
Nekem van egy nagyon halvány elképzelésem, ha őt mentegetni akarnám. (Eddig én is nagyon okosnak tartottam.)
Ugyanúgy, ahogy Gyuf is felnőtt, komoly, érett lakosságra épített , benne is motoszkálhat valami ahhoz hasonló. És az érvek tulajdonképpen nem Vonának szólnának, hanem a benne hívőknek....

Ami ennek ellentmond, az a szeme előtt végbemenő folyamat. Pl. Amire tegnap utaltam, barbie megnyilvánulásai kapcsán - a meglepően sötét, és széles visszhang. Attól tartok, hogy naivitás a részéről minden előbbre vivő próbálkozás. (Azt akartam írni, hogy minden jobbító szándék, ami itt és most nem lenne helyénvaló kifejezés! :-))

@malvina:
Ezzel a tapasztalati ténnyel nem lehet vitatkozni, ez így van. (Mármint, hogy a hatalomnak milyen pusztító ereje van az emberi jellemre.)
Az ő esetében azonban mégcsak kilátás sincs nagyobb hatalomra, hacsak az országgyűlési képviselőséget nem tekintjük annak. (Fogalmam nincs, hogy akar-e egyáltalán képviselő lenni.) Vagy csak én nem látok valami ennél nagyobb lehetőséget?

malvina · http://komedias.blogspot.com 2009.12.22. 14:22:30

@turdus merula:

Ha nem lenne kilátás, akkor nem tenné azt, amiről itt és most diskurálunk. Nevezetesen, hogy a hatalom érdekében , az bizonyos parlamenti hatalmi szelet növelése érdekében kiván táncba libbenni a szélsőségesekkel. (És ez még akkor is áll, ha egyébként Boros otthon, a kandalló mellett ücsörögve némi görcsöt érez is a gyomrában, mert pontosan érzi, hogy mit csinál!) Ráadásul amit írsz, az úgy van. A képviselőség is hatalom, a javából! A hatalomnak ráadásul kiterjedése van! Ez neki igen lényeges tulajdonsága. És aki ebbe belekerül, másként szólva az uszályába kerül, arra már bizony érvényesek a fenti kitételek.
A kilátások alapján történő morfondírozás meg egy egyre irracionálisabbá váló világban viccnek talán elmegy, de már egy formás kis drámát sem lehetne belőle kanyarítani! Mert hogy arra van kilátás, ami megtörténik! ::(((( ::))))
süti beállítások módosítása