egy új hely

miért kell a blog?

"hátha valakinek örömet okoz, hátha valakit bosszant"

ki Luczifer?

Tulajdonképpen mindenki tudja, nem más ő, mint a sokat akaró kirúgott arkangyal, a világossághozó. Az egyik tény, a másik beváltatlan ígéret. Zuhanás + egy impozáns program elhalasztva. Azt hiszem ez teljesíthető.

kanyar a sugárúton

Luczifer = lucifer, illetve lucifer = Luczifer. Tudom, ne mond, de így a biztos! A változtatás nem azért történt, mintha bármi bajom lett volna a luciferrel. Meg voltam vele elégedve, bevált. De mit lehet tenni, ha a kiscicákat Lucifernek keresztelik és ezt követően a lelkes gazdák a világ összes lehetséges módján regisztrálják a cicusukat. Lucifernek a cicák nem hagytak egy talpalatnyi helyet sem. Hitted volna?

és azokat, akik csak itt férnek meg egymással

felnőtt látogatóknak

friss topikok

  • Indiáner: Hát mit tehet egy falkavezérrel? Követi! (2013.03.27. 22:18) Asszimiláció
  • Izabella.Jones: Blog revival, yes! ::)) Egyébként érdekes, hogy nem budapesti lakosoknál is megfigyelhető a kór. M... (2013.03.12. 10:56) Budapest szindróma
  • : Találtam egy honlapot, amelyre belépve, belépési csomagtól függően minden beszervezett tagod után ... (2012.03.29. 16:25) Egyszerűség
  • Dig, Lazarus!: Akiket nem lehet becsapni! Kiállnak a kormányfô mellett, aki egyedül képes feltétel nélkül elfogad... (2012.01.24. 13:16) Százezrek tüntettek
  • Biedermann: Óh, ez a dallamos német nyelv! :) Boldog Karácsonyt! (2011.12.24. 16:18) Boldog Karácsonyt!

naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

címkék

címkefelhő

Házi feladatok

Tehetség és felelőtlenség

2011.01.17. 23:00 | Luczifer | 5 komment

Délelőtt parti szervezőkkel találkoztam. Mi lehetett volna a téma – a kötelező szakmai kérdéseken túl – mint a hétvégi NNL tragédia.  
 
 
 
 
Kibeszéltünk mindent, ami ezzel kapcsolatban elhangzott, megtárgyaltuk a zenei irányzatokat, a bulizási szokásokat, volt szó költségekről, elemi biztonságról, piaci versenyről, a Katiról és a Gináról, az alkoholt leváltó drogokról, szerencsétlen szabályokról, stb. Egy a harmincas éveit taposó fiatalember a szervezőkről beszélt. Rettenetesen fiatalok voltak mondta - semmivel se törődtek, amikor tárgyaltam velük lenyomultak, amit akartak azt nem lehet megcsinálni, de belementek, mert ők akartak a legnagyobbak lenni, de egy ötezer fős bulira nincs megfelelő helyiség, azt még fel kell építeni, ezt azért mindenki tudja, de nagyon okosak voltak, brandet építeni nagyon tudtak … amikor tárgyalt velük az ember érezte nagyon okosak, nagyon akarnak, de … De a tehetség tragédiát és egy szomorú sorsot írt - fejezem be a történetet. 

Címkék: balkán west nnl

A bejegyzés trackback címe:

https://luczifer-bazar.blog.hu/api/trackback/id/tr892591934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Biedermann 2011.01.18. 11:05:40

Mégis csak a fiatal szervezők felelőtlensége ez? Jogilag mindenképpen.
A jog nem ismeri a "Miért mentél be, te szerencsétlen barom? Nincs józan eszed?" kitételt.
A jog a szabályok betartásának felelősségét ismeri.
A társadalom vajon mit? Ítél-e majd a morál? És emlékszik majd erre két év múlva a fiatal szervező?
Sok minden érdekelne különben. Hogy vajon mire emlékeznek a szervezők. Mi hajtotta őket? Csak a pénzszerzés vagy a hírnév is? Lehet, hogy egyszer kiderül. De nem biztos.

malvina · http://komedias.blogspot.com 2011.01.18. 12:02:57

Hát, sovánkára, mert igencsak egyoldalúra sikeredett ez az egész! Egyetértek az előttem szólóval. Hiszen, ha az ügyet alaposan megvizsgáljuk, szinte mindenki felelős (és nem is akármilyen mértékben!), akinek bármiféle köze volt , lehetett az egészhez; a szabályozó, engedélyező, működtető intézményi struktúra, a vonatkozó jogszabályok, rendeletek alkotói, a kerületi és a budapesti biztonsági és egyéb szervek, társaságok... , és sajnos, de egyértelműen maguk a részvevők is...naná, hogy mindezzel szembesülni, több mint kellemetlen,és az önvizsgálat helyett megint csak elkezdődött a szokásos mutogatás, a szokásos bűnbakképzés,-keresés..., de hát ez sajnos már zsigeri reflex ebben az országban, hogy minden bajok okai, forrásai a cigányok, a zsidók , de leginkább is azok a gaz pirézek, és a honi média kap is az egészen, és ahelyett , hogy tisztázni próbálna, csak méginkább keveri , habosítja a szart...! Nyomorult egy társaság, nyomorult egy helyet gründolt itt kérem magának, aztán ez a nyomorult hely meg remek táptalajat nyújt a nyomorultutánpótlásnak... nopláne, ha a tanügyi pálca ilyen hoffmannfélék kezében meredez az ég felé!

Luczifer 2011.01.18. 12:29:48

A fiatal szervező biztos emlékezni fog az esetre, mert a sitten fog ülni. Egyetlen egy képen úszhatta volna meg, ha nem ilyen kiváló brand-építő. Akkor ott lett volna 276 kölök aztán mindenki mehetett volna nyugodtan haza. De kiválóan végezte a munkáját, belement a veszélyzónába, amin sokan szemet hunytak, kevesebben, de rajta kívül többen kerestek rajta, de senki se állította meg.

Luczifer 2011.01.19. 20:13:49

Hát régen derült ki ilyen pillanatok alatt, hogy hülye vagyok. Ezek a srácok nemhogy két évet, de két napot se töltöttek bent. Nem csak brandet tudnak építeni. Máshoz is kellenek.

trendo+ 2011.01.23. 16:41:24

Az élet minden területén, minden munkafolyamatban naponta ezerszámra szegjük meg a szabályokat, abban a reményben, hogy megint megússzuk. Hiszen már annyiszor sikerült! Miért éppen most lenne baj?!
Viszont a "brand" attól volt sikeres, hogy tudatos cinizmussal hatolt be egy piaci résbe, a kiskorúak "buliztatásába". Ebben pedig igazi üzlet nincsen (ha betartják a szabályokat, akkor depláne), hiszen legálisan nem adhatnak nekik el szeszt, se cigarettát. És hát nem is kimondottan nagy vásárlóerejű ez a 13-16 éves korosztály.
Vajon, ha nincs a bulikon haszon (ez az ominózus rendezvény kb. 6 millióba került, vagyis akkor lett volna nullszaldós, ha MÉG EZER FŐT beengednek (!!!), felmerül bennem a kérdés.
Miért és kik is csinálják, szervezik ezeket a bulikat és MIÉRT?
Biztos buta vagyok, de mindig oda lyukadok ki, hogy ezeket a tinirendezvényeket csak a partidrogok árusítása teszi rentábilissá.
süti beállítások módosítása