egy új hely

miért kell a blog?

"hátha valakinek örömet okoz, hátha valakit bosszant"

ki Luczifer?

Tulajdonképpen mindenki tudja, nem más ő, mint a sokat akaró kirúgott arkangyal, a világossághozó. Az egyik tény, a másik beváltatlan ígéret. Zuhanás + egy impozáns program elhalasztva. Azt hiszem ez teljesíthető.

kanyar a sugárúton

Luczifer = lucifer, illetve lucifer = Luczifer. Tudom, ne mond, de így a biztos! A változtatás nem azért történt, mintha bármi bajom lett volna a luciferrel. Meg voltam vele elégedve, bevált. De mit lehet tenni, ha a kiscicákat Lucifernek keresztelik és ezt követően a lelkes gazdák a világ összes lehetséges módján regisztrálják a cicusukat. Lucifernek a cicák nem hagytak egy talpalatnyi helyet sem. Hitted volna?

és azokat, akik csak itt férnek meg egymással

felnőtt látogatóknak

friss topikok

  • Indiáner: Hát mit tehet egy falkavezérrel? Követi! (2013.03.27. 22:18) Asszimiláció
  • Izabella.Jones: Blog revival, yes! ::)) Egyébként érdekes, hogy nem budapesti lakosoknál is megfigyelhető a kór. M... (2013.03.12. 10:56) Budapest szindróma
  • : Találtam egy honlapot, amelyre belépve, belépési csomagtól függően minden beszervezett tagod után ... (2012.03.29. 16:25) Egyszerűség
  • Dig, Lazarus!: Akiket nem lehet becsapni! Kiállnak a kormányfô mellett, aki egyedül képes feltétel nélkül elfogad... (2012.01.24. 13:16) Százezrek tüntettek
  • Biedermann: Óh, ez a dallamos német nyelv! :) Boldog Karácsonyt! (2011.12.24. 16:18) Boldog Karácsonyt!

naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

címkék

címkefelhő

Házi feladatok

Mese a mázliról

2010.03.09. 20:52 | Luczifer | 7 komment

Most a blog.hu-n tengerparti hirdetések mennek. Talán épp olyanok, amelyek közül az egyik tévé vetélkedőjében is lehetett nyerni.
 
 
 
 
Nem volt nehéz csak egy kis szerencse kellett hozzá, meg némi készpénz. Legalábbis ezt mesélte a minap egy kedves úr. A felesége bement vetélkedni, ahol először próbavetélkedett, majd miután jól próbavetélkedett aláíratattak vele egy szerződést, hogy amennyiben n eFt-nál nagyobb nyereménnyel távozik, az adó őt terheli. Ha pénzt nyer, levonják, ha tárgyat, befizeti az adónak megfelelő összeget. (Pénz esetén korrekt az eljárás. Tárgy esetében a szervezőnek kell fizetnie.) Az asszony szerencsés volt s megnyerte álmai útját. Egy személyre! Ami után be kellett fizetnie az adóval megegyező összeget. (Nettó ár 33%-a) Aztán kifizethette az egész utat még egyszer, mert a férjével szeretett volna utazni, aki viszont nem nyert. Aztán még az étkezést is mindkettőjüknek, mert az all inclusive-nek mondott nyaralásba csak ők értették bele a nonstop terülj, terülj asztalkámat. Az úr ítt tartott, amikor el kellett mennem, mert megszólalt a telefonom.

A bejegyzés trackback címe:

https://luczifer-bazar.blog.hu/api/trackback/id/tr381826690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

malvina · http://komedias.blogspot.com 2010.03.09. 21:43:44

És ez ma még mindig újság ezeknek a potenciális "nyerteseknek"? Ennél már csak akkor röhögnék jobban, ha megérkezés után a delikvensek sehol egy fia tengert, annyit sem látnának. Aztán a reklamáció után kiderülne, hogy a tenger sem volt benne a buliban. A tengerpartból csak a partot nyerték meg, hozzá valami lábáztatót. De hát nem minden tenger, ami vizes, na meg ami fénylik! :::))))))))

Luczifer 2010.03.10. 06:37:54

Én is beszoptam. Azt tudtam ugyan, hogy valahogy adózni kell, de hogy ezt így teszik, meg hogy az all inclusiv azt jelenti, hogy a sarki diszkontból azt a babkonzervet viszem magammal – fizetés után!!! –amelyiket csak akarom, azért meglepett. De hát egy semmi tévében, egy semmi vetélkedőért egy semmi díj. Ha belegondol az ember, könnyen előfordulhat, ha az ember lánya egyszerűen elment volna egy utazási irodában olcsóbban jött volna ki. De hát akkor se sztori, se a tévében a mosolygós anyu.

turdus merula 2010.03.10. 07:28:03

Hja kérem ez is az üzleti versennyel együttjáró, a vevő, a kuncsaft, a balek bepalizását megcélzó etikátlan mézesmadzag egyik formája.

Néhány évvel ezelőtt szegény apámat igen igen nehezen tudtam meggyőzni, hogy ne dőljön be a Reader Digest-tól kapott gépkocsikulcs másolatnak, ne küldjön vissza semmit sem, mert ez beugratás és a lap előfizetését célozza meg, kocsi garantáltan nincs!
Az előfizetést aztán szinte képtelenség lemondani, úgy van megszerkesztve a szerződés, ha nem pont akkor mondja le az ember, amikor kell, akkor automatikusan további egy évre meghosszabodik, és fizetni kell, mert ha nem......

Luczifer 2010.03.10. 10:59:50

Fogyasztóvédelem. Hát az nem a legtökéletesebb.

ZinczyKa 2010.03.10. 14:05:05

Azt végképp nem értem, az all inclusive kifejezést hogyan lehet többféleképpen értelmezni. De ezek szerint lehet.

2M 2010.03.10. 17:04:46

Azért ilyenkor mindig nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy nem olyan helyen dolgozom, ahol átverik az embereket. Mindig csodálkozom rajta, hogy képesek azok az emberek nap mint nap tükörbe nézni, akiknek munkaköri kötelességük másokat becsapni.

Egyszer beszélgettem egy húszéves lánnyal, aki reklámpszichológusnak készült, azt mondta, azért, mert segíteni akar az embereken. Sok fiatalnak fogalma sincs róla, mit is csinál valójában...

malvina · http://komedias.blogspot.com 2010.03.10. 18:57:50

Ameddig mindig és mindenhol nyerni akarók léteznek, ráadásul olyanok, akiknek bizony nincs meg a magukhoz való eszük, addig bizony az ilyeneket kihasználók tábora csak szaporodni fog.

És én nagyon nem értek egyet azzal, hogy ez az egész mocskos módi " az üzleti versennyel együttjáró, a vevő, a kuncsaft, a balek bepalizását megcélzó etikátlan mézesmadzag egyik formája. " Pontosabban azzal nem értek egyet, hogy velejárója lenne. Kérem szépen az a bizonyos vásár mindig kettőn áll! És nálunk az állampolgári, a fogyasztói és stb. öntudat valahol a béka segge alatt leledz. Én bizony már régóta nem sajnálom azokat az embereket, akik első szóra bárkiz beengednek a lakásaikba, és még kölcsönt is adnak nekik mindenféle ostoba hitegetésekre. Itt van pl. ez a pilóta-játék! És mit látunk? Hiába, a mondásnak az csak az egyik fele, hogy okos ember más kárán tanul, mert a másik úgy hangzik, hogy az ostoba még a magáén sem. ::)))))
süti beállítások módosítása