egy új hely

miért kell a blog?

"hátha valakinek örömet okoz, hátha valakit bosszant"

ki Luczifer?

Tulajdonképpen mindenki tudja, nem más ő, mint a sokat akaró kirúgott arkangyal, a világossághozó. Az egyik tény, a másik beváltatlan ígéret. Zuhanás + egy impozáns program elhalasztva. Azt hiszem ez teljesíthető.

kanyar a sugárúton

Luczifer = lucifer, illetve lucifer = Luczifer. Tudom, ne mond, de így a biztos! A változtatás nem azért történt, mintha bármi bajom lett volna a luciferrel. Meg voltam vele elégedve, bevált. De mit lehet tenni, ha a kiscicákat Lucifernek keresztelik és ezt követően a lelkes gazdák a világ összes lehetséges módján regisztrálják a cicusukat. Lucifernek a cicák nem hagytak egy talpalatnyi helyet sem. Hitted volna?

és azokat, akik csak itt férnek meg egymással

felnőtt látogatóknak

friss topikok

  • Indiáner: Hát mit tehet egy falkavezérrel? Követi! (2013.03.27. 22:18) Asszimiláció
  • Izabella.Jones: Blog revival, yes! ::)) Egyébként érdekes, hogy nem budapesti lakosoknál is megfigyelhető a kór. M... (2013.03.12. 10:56) Budapest szindróma
  • : Találtam egy honlapot, amelyre belépve, belépési csomagtól függően minden beszervezett tagod után ... (2012.03.29. 16:25) Egyszerűség
  • Dig, Lazarus!: Akiket nem lehet becsapni! Kiállnak a kormányfô mellett, aki egyedül képes feltétel nélkül elfogad... (2012.01.24. 13:16) Százezrek tüntettek
  • Biedermann: Óh, ez a dallamos német nyelv! :) Boldog Karácsonyt! (2011.12.24. 16:18) Boldog Karácsonyt!

naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

címkék

címkefelhő

Házi feladatok

A pisilő kisfiúk

2011.10.02. 22:12 | Luczifer | 3 komment

Balsai doktor egy kiváló férfi. Ehhez kétség nem férhet. Én is csak megerősíthetem. Tehetem ezt függetlenül attól, hogy találkozásaink csak véletlenszerűek voltak, és amelyek voltak, azok is nélkülöztek minden személyes érintkezést. Mégis talán nem minden alap nélkül bízhatok abban, hogy lényeges momentumokkal gazdagíthatom a róla kialakított képet, hiszen e ritka alkalmakkor a maga legtermészetesebb formájában, mondhatni rendkívül nyíltan mutatta meg önmagát. A Komjádi uszodában.
 
Az öltözőben úgy állt közöttünk, ahogy Isten a magyart megteremtette. Csupasz seggel, enyhén rosszkedvűen. Kint az uszodában viszont már, mint a népéből kiemelkedő, fegyelmezett, államférfi mutatkozott meg. Kivirágzott. Mindig fürdőnadrágban. És tetszetős kivitelű papucsban. Emlékeim szerint tisztálkodó szerek is voltak nála, és ezeket, ha úgy alakult rendeltetésszerűen használta. Semmi szappanozás, samponozás a medencében. Azt is kijelenthetem, hogy a fiatalkorú lányokra egy pillantást sem vetett. Legfeljebb egyszer-kétszer. Talán. Molesztálni viszont egészen biztos, hogy nem molesztálta őket. Ő nem egy Berlusconi.   
Amire viszont most így, az idők távlatából, nyugtalanságra okot adóan nem emlékszem, az, az, hogy sohase láttam Balsai doktort sietni. Pedig az ő korában egy férfiember szokott sietni. Hogy a cél elérését követően megkönnyebbülten, kisimult arccal, mosolyogva ne kelljen sietnie. Erre egyszerűen nem emlékszem. Pedig fontos lenne, mert ebben az időben (2006) történt, hogy a mi Mórickánk a trambulinról belehugyozott a medencébe és ebből nagy balhé lett (Az eseményt annak idején U.P. elemezte máig érvényes módon.) Mindjárt kijelentem, hogy Balsai doktor a trambulin környékén se volt, nemhogy oda felment volna, és onnan a medencébe … Nem, erről szó sincs. Erre határozottan nem emlékszem. Mások se. Úgy nem emlékszem, hogy állítom ilyen nem esett meg. De sietni se láttam soha. Ugyanakkor valaminek történnie kellett, mert egy délelőttön át csak kiizzadni a feleslegessé váltat ..., azt nem lehet. Még egy ilyen önkínzó atlétának se. És ez az, ami a Balsai élet- és emlékműre a katicapöttynyi árnyat veti, lehet, hogy ő is egyike lett volna, azoknak a stikában vízbehugyozóknak (U.P), akik az úszómesternél – értsd a nép – bemószerolják a Mórickát, aki mindezt a trambulinról tette?

Címkék: igazság nyilvánosság balsai

A bejegyzés trackback címe:

https://luczifer-bazar.blog.hu/api/trackback/id/tr213273064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Biedermann 2011.10.04. 12:24:11

Most tényleg. Miről maradtam le, hogy nem nézek tévét? Vagy olvasok körültekintően hírportálokat? Hogy egy fickó belepisilt-e a medencébe? Vagy nem pisilt? Vagy ez valami kódolt ügy? :)

Luczifer 2011.10.04. 19:36:16

Bocsánat!
1. 2006-ban Gy Feri belehugyozott a medencébe. Ez már a metafora.
2. Erről írt egy szösszenetet Uj Péter. + célzást tett arra, hogy sokan mások is belehugyoztak. Csak stikában.
3.Balsai írt egy dolgozatot, amiben feljelentette Gy. Ferencet, hogy 2006-ban belehugyozott a medencébe és csinálta a zrít.
4. Én tényleg találkoztam Balsaival a Komjádiban, tényleg volt rajta fürdőnadrág és tényleg nem láttam, hogy felkereste volna a mellékhelységet. Azaz megengedem, hogy esetleg ő is a stikában vízbehugyozók egyike.

Biedermann 2011.10.05. 15:26:47

@Luczifer: Köszönöm szépen. Nem állítom, hogy minden világos, de legalább a szereplők nevét hallottam már.
Nekem persze az egészről egy kicsit más ugrik be. Ebben a képben a tisztelt urak szervei mellett csalán is szerepel...
süti beállítások módosítása