egy új hely

miért kell a blog?

"hátha valakinek örömet okoz, hátha valakit bosszant"

ki Luczifer?

Tulajdonképpen mindenki tudja, nem más ő, mint a sokat akaró kirúgott arkangyal, a világossághozó. Az egyik tény, a másik beváltatlan ígéret. Zuhanás + egy impozáns program elhalasztva. Azt hiszem ez teljesíthető.

kanyar a sugárúton

Luczifer = lucifer, illetve lucifer = Luczifer. Tudom, ne mond, de így a biztos! A változtatás nem azért történt, mintha bármi bajom lett volna a luciferrel. Meg voltam vele elégedve, bevált. De mit lehet tenni, ha a kiscicákat Lucifernek keresztelik és ezt követően a lelkes gazdák a világ összes lehetséges módján regisztrálják a cicusukat. Lucifernek a cicák nem hagytak egy talpalatnyi helyet sem. Hitted volna?

és azokat, akik csak itt férnek meg egymással

felnőtt látogatóknak

friss topikok

  • Indiáner: Hát mit tehet egy falkavezérrel? Követi! (2013.03.27. 22:18) Asszimiláció
  • Izabella.Jones: Blog revival, yes! ::)) Egyébként érdekes, hogy nem budapesti lakosoknál is megfigyelhető a kór. M... (2013.03.12. 10:56) Budapest szindróma
  • : Találtam egy honlapot, amelyre belépve, belépési csomagtól függően minden beszervezett tagod után ... (2012.03.29. 16:25) Egyszerűség
  • Dig, Lazarus!: Akiket nem lehet becsapni! Kiállnak a kormányfô mellett, aki egyedül képes feltétel nélkül elfogad... (2012.01.24. 13:16) Százezrek tüntettek
  • Biedermann: Óh, ez a dallamos német nyelv! :) Boldog Karácsonyt! (2011.12.24. 16:18) Boldog Karácsonyt!

naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

címkék

címkefelhő

Házi feladatok

Termékváltás

2011.04.06. 07:03 | Luczifer | Szólj hozzá!

A szenvedés kiváló áru, az általa keltett részvétből meg lehet élni, de most e téren túltermelési válság van. Ráadásul mi rossz struktúrába gyártjuk a szenvedéseinket.
 
 
A nálunk hagyományosan előállított történelmi szenvedés, nyűglődés iránt – ahol ugyan dicséretes a hazai beszállítók aránya, magas a hozzáadott érték – nem volt és ma sincs kereslet. A termékünket a világpiac unalmasnak ítélte, ítéli. Nem jár érte semmi. Nincs részvét. Ha egy kicsit megkaparjuk, kiderül, hogy még mi se szívesen fogyasztjuk a magyar terméket. Általában persze igen, általában sajnáljuk magunkat, szerencsétlenjeinket, de konkrétan nem. Szívesebben hatódunk meg, támogatunk olyanokat, akik messze földön szenvednek, nyűglődnek, mint aki itt, miattunk. Azokat, ha lehetne kitessékelnénk. De irántuk sincs kereslet. Ragozhatjuk a kérdést, szenvedhetünk a szenvedéseinken, amíg csak akarunk a vége az, hogy az érzések terén is eljött a struktúra váltás ideje. És váltottunk is. Legutóbb reményeket gyártunk! De a balsors újra sújt, ezek a remények hasonlóan a szenvedéseinkhez olyanra sikeredtek, amelyekre nincs a világpiacon kereslet, és ráadásul a hazai érdeklődés is csökkenni látszik. Pech. Nagy pech. De ha se reményt, se szenvedést akkor mit? Mit gyártsunk?
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://luczifer-bazar.blog.hu/api/trackback/id/tr462803725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása